זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפי אפרסק טריים, איבודי דובדבנים טריים, ו איבודים עם Chanterelles & עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
להפשיר בצק עלים בחבילה בטמפרטורת החדר 15 עד 20 דקות; בזהירות לפתוח. שמור 1 ריבוע של מאפה בקירור בעת עבודה עם השני.
מניחים חלמון ביצה וחלב בקערה שנייה, ומכה קלות עד מעורבב. עבודה עם 4 ריבועים של מאפה בכל פעם, מברשת קלה ביצה לבן לאורך הקצוות של 2 צדדים סמוכים של כל ריבוע. כף על 1/3 כוס פירות מסוכרים על צד 1 של מאפה. מקפלים מעל לעשות משולשים, ולחץ על הקצוות כדי לאבטח. חזור עם הנותרים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
9
מקום turnovers על תבנית אפייה משומנת קלות. מברשת קלה צמרות עם תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב על מתלה תיל לפני ההגשה.