המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק חזרזיר, פשטידות סיר חזירון, ו עוטפת פיגי.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז, משאיר את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים את התירס, שעועית לימה ואת החלקים הלבנים של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים, גירוד את החתיכות החומות בתחתית המחבת. מבשלים עד שהירקות רכים ורוב המים ירדו, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הבייקון, בצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
BYOC: נסה להוסיף קצת פלפל אדום או כתום עבור קצת צבע נוסף.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Karthauserhofkarthauserhofberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.