פיגי סוקוטש
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק חזרזיר, פשטידות סיר חזירון, ו עוטפת פיגי.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז, משאיר את השומן במחבת.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את התירס, שעועית לימה ואת החלקים הלבנים של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים, גירוד את החתיכות החומות בתחתית המחבת. מבשלים עד שהירקות רכים ורוב המים ירדו, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הבייקון, בצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל.
BYOC: נסה להוסיף קצת פלפל אדום או כתום עבור קצת צבע נוסף.