פידואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fideuan. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך דגים, מולים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..
הוראות
מערבבים את הזעפרן ו 2 כפות של מלאי הדגים בקערה קטנה. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך לבשל עד הפסטה היא מכרז, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים ישירות מהמחבת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;