אם יש לך שמן זית, צדפות, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Fideua Negra עם Allioli ורדה, פידואה, ו פידואה.
הוראות
1
יוצקים עוד שתי כוסות של מלאי לתוך המחבת, לארגן את כל (shell-on) שרימפס דקורטיבי על גבי, ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים עד החלק העליון של האטריות הם פריך ורוב המניות כבר נספג, על 10-15 דקות. תזרקו את הצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מגישים מיד, מלווה שפע של פלחי לימון וקערה גדולה של אליולי.* אם אתה הולך להשתמש במחבת פאייה, כדי להקל על עצמך (במיוחד אם המחבת שלך הוא די גדול) אתה יכול לבצע את כל השלבים באמצעות עשיית sofregit (שלב
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
במחבת (doesnt צריך להיות ovenproof), ולאחר מכן להעביר את הכל למחבת פאייה עבור הכיריים הסופי בישול תנור. זה מפחית את כמות הזמן שאתה מבלה להטוטנות המחבת על מבערים מרובים מנסה לקבל הכל מבושל באופן שווה.(מוק) אליולי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אליולי אמיתי נעשה על ידי דפיקות שום ומלח במכתש לאט ערבוב בשמן זית עד תחליב נוצר. זה יכול להיות מסובך, והאמת להיאמר אני אוהב את זה גרסה הרבה יותר פשוטה באותה מידה. אם אתה רוצה לנסות את היד שלך על הדבר האמיתי, יש מתכון טוב כאן; עבור גרסה זו, רק לזכור להתחיל את זה לפחות שעה לפני שאתה מתכנן לשרת אותו.1 כוס באיכות גבוהה mayonnaise1/4 כוס שמן זית 3-4 שיני שום, לחוץ או מרוסק בתוך mortarjuice של חצי לימון (או לטעום)מלח taste1-2 כפות מים (אופציונלי, להשגת עקביות רופפת)
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
סטייקים של ניו יורק
אמולסיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
מערבבים הכל יחד ומקררים, מכוסים, לפחות שעה כדי לאפשר טעמים להתמזג. זה שומר כמה שבועות במקרר.כמו זה: כמו טעינה...קשור