אם יש לך שמן זית, צדפות, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Fideua Negra עם Allioli ורדה, פידואה, ו פידואה.
הוראות
1
יוצקים עוד שתי כוסות של מלאי לתוך המחבת, לארגן את כל (shell-on) שרימפס דקורטיבי על גבי, ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבו
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים עד החלק העליון של האטריות הם פריך ורוב המניות כבר נספג, על 10-15 דקות. תזרקו את הצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מגישים מיד, מלווה שפע של פלחי לימון וקערה גדולה של אליולי.* אם אתה הולך להשתמש במחבת פאייה, כדי להקל על עצמך (במיוחד אם המחבת שלך הוא די גדול) אתה יכול לבצע את כל השלבים באמצעות עשיית sofregit (שלב
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
במחבת (doesnt צריך להיות ovenproof), ולאחר מכן להעביר את הכל למחבת פאייה עבור הכיריים הסופי בישול תנור. זה מפחית את כמות הזמן שאתה מבלה להטוטנות המחבת על מבערים מרובים מנסה לקבל הכל מבושל באופן שווה.(מוק) אליולי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אליולי אמיתי נעשה על ידי דפיקות שום ומלח במכתש לאט ערבוב בשמן זית עד תחליב נוצר. זה יכול להיות מסובך, והאמת להיאמר אני אוהב את זה גרסה הרבה יותר פשוטה באותה מידה. אם אתה רוצה לנסות את היד שלך על הדבר האמיתי, יש מתכון טוב כאן; עבור גרסה זו, רק לזכור להתחיל את זה לפחות שעה לפני שאתה מתכנן לשרת אותו.1 כוס באיכות גבוהה mayonnaise1/4 כוס שמן זית 3-4 שיני שום, לחוץ או מרוסק בתוך mortarjuice של חצי לימון (או לטעום)מלח taste1-2 כפות מים (אופציונלי, להשגת עקביות רופפת)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אמולסיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
מערבבים הכל יחד ומקררים, מכוסים, לפחות שעה כדי לאפשר טעמים להתמזג. זה שומר כמה שבועות במקרר.כמו זה: כמו טעינה...קשור