פיירוגי I
Pierogi אני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 361 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. לכי לחנות ותקני קרם, מים חמים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירוגי., פירוגי., ו קיצור דרך Pierogi.
הוראות
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, שמנת חמוצה קרטון, ומלח. מערבבים בקמח ומים חמים.
מוסיפים מים עד שהבצק מרגיש כמו קטיפה. הפוך על לוח מקומח קלות, ללוש עד חלקה.
מרדדים עד עובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
לגזור 3 1/2 עיגולים אינץ עם או את החלק העליון של כוס או חותך ביסקוויט. מכסים בנייר שעווה כדי למנוע התייבשות אם לא ממלאים מיד.
מניחים 1 או 2 כפות מילוי בצד אחד של מעגל בצק. מקפלים מעל, ולאטום על ידי לחיצה על הקצוות עם מזלג. חזור עד החומרים משמשים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לטבול פירוגי. מבשלים עד כופתאות לצוף אל פני השטח.