פיירוגיס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מזרח אירופאים לקופסת המתכונים שלך, Pierogis עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 122 קלוריות . מתאים ל-100 מנות. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח, שמן קנולן, ביצים ושמנת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 28% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים קמח ומלח במיקסר חשמלי למשך 30 שניות. בקערה גדולה מערבבים ביצים, שמן ו-3 כוסות מים. שמים מיקסר חשמלי במהירות איטית ומוסיפים שמנת חמוצה וביצים לתערובת הקמח.
מערבבים כ-2 1/2 דקות. בשלב זה בודקים את הבצק ומוודאים שהוא קרמי וגמיש, אם הוא דביק מדי, מוסיפים מעט קמח, אם אינו גמיש מוסיפים עוד מים. כשהבצק מגיע למרקם הרצוי, מוציאים מהמיקסר ונותנים לנוח על שולחן מקומח, מכוסה בניילון, כ-30 דקות.
לאחר 30 דקות מתחילים לעבוד את הבצק עם מערוך מקומח.
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית בעובי של 1 עד 1 1/2 אינץ'.
חותכים את זה לרבעים. קח דף אחד ומרדדים לעובי של 1/4 אינץ'. אם הבצק מתחיל להידבק, מפזרים עליו מעט קמח. בעזרת חותכן עוגיות בגודל 2 עד 3 אינץ', חותכים את הבצק לעיגולים.
לאחר חיתוך העיגולים, מגלגלים את העיגולים ל-1/8 אינץ'.
מניחים 1 כף מהמלית הרצויה במרכז כל עיגול. מרטיבים קלות 1/2 מקצה העיגול במים, מקפלים ומכווצים יחד.
מניחים בעדינות את פירוג'י למים חמים מומלחים שנמצאים ממש מתחת לנקודת רתיחה, בערך 190 מעלות F, ומבשלים במשך 3 דקות או עד שהפירוג'י צף.
מוסיפים פירוגיס ומבשלים עד להזהבה.
בצל מוקפץ, כף שמנת חמוצה ועירית קצוצה.