פילאף בסמטי
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם גרידת לימון, חמאה, תרמילי הל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אורז בסמטי-איך לבשל אורז בסמטי, אורז בסמטי, ו Basmati מתובל.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
תצטרך תבשיל בינוני עם מכסה. יש לשטוף את האורז היטב בקערה גדולה של מים, ולאחר מכן לנקז.
ממיסים שני שלישים של החמאה בתבשיל ומטגנים את הבצל במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, ואז מוסיפים את עשבי תיבול, תבלינים שלמים וגרידת לימון ומבשלים לרגע. עכשיו יוצקים את המניה הרותחת או מים ומערבבים לתוך האורז, יחד עם מלח ים כפית 1 ופלפל שחור טחון לפי הטעם.
לכסות ולאפות במשך 25 דקות. השאירו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את המכסה מזלג דרך החמאה הנותרת עד שהאורז הוא רך ומופרד.