קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פילאף בסמטי

פילאף בסמטי
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם גרידת לימון, חמאה, תרמילי הל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אורז בסמטי-איך לבשל אורז בסמטי, אורז בסמטי, ו Basmati מתובל.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תצטרך תבשיל בינוני עם מכסה. יש לשטוף את האורז היטב בקערה גדולה של מים, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים שני שלישים של החמאה בתבשיל ומטגנים את הבצל במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, ואז מוסיפים את עשבי תיבול, תבלינים שלמים וגרידת לימון ומבשלים לרגע. עכשיו יוצקים את המניה הרותחת או מים ומערבבים לתוך האורז, יחד עם מלח ים כפית 1 ופלפל שחור טחון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
לכסות ולאפות במשך 25 דקות. השאירו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את המכסה מזלג דרך החמאה הנותרת עד שהאורז הוא רך ומופרד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)