קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פילאף בקר ופטריות

פילאף בקר ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילאף בשר ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לך לחנות ותביא 6 בצלים ירוקים, בשר בקר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פילאף פטריות, פילאף פטריות, ו פילאף אורז פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר בשר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות ושום למחבת. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים באורז. מערבבים במרק, רוטב ווסטרשייר, שמן שומשום ופלפל פעמון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
חום לרתיחה; להפחית את החום. להחזיר בשר למחבת. מכסים ומבשלים מבלי לערבב 15 עד 20 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות