פילאף בקר ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילאף בשר ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לך לחנות ותביא 6 בצלים ירוקים, בשר בקר, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פילאף פטריות, פילאף פטריות, ו פילאף אורז פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מוסיפים פטריות ושום למחבת. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל חום.
מערבבים באורז. מערבבים במרק, רוטב ווסטרשייר, שמן שומשום ופלפל פעמון.
חום לרתיחה; להפחית את החום. להחזיר בשר למחבת. מכסים ומבשלים מבלי לערבב 15 עד 20 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג.