פילאף המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, בצל, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: אורז קארי פילאף, כרובית & קשיו פילאף עם חומוס קארי, ו קארי פלפל בקר עם פילאף שקדים מעושן.
הוראות
1
מבשלים את הבצל בשמן, בסיר עמוק עם שיני, תרמילי הל, מקל קינמון, זרעי כמון, וזרעי נייג ' לה, אם משתמשים, עד הבצל הוא מעט שחום ורך. שמור על מדיום החום נמוך ומערבבים לעתים קרובות; זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את האורז ולהעביר אותו על בצל מתובל שמנוני עד שהוא slicked ומבריק, ואז לשפוך את המניה ולהביא את המחבת לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי במשך 20 דקות.
כבה את החום, הסר את המכסה, כסה במגבת תה והדק את המכסה בחזרה על הסיר. אתה יכול להשאיר את האורז לנוח ככה לפחות 10 דקות, ועד בערך 1 שעה. מזלג את האורז דרך כאשר אתה מוכן לשרת אותו, מפזר את שקדים פרוסים קלויים וכוסברה על גבי.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nikolaihof Hefeabzug גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.