פילאף עוף ואורז עם בטטות
אם יש לכם מלח מתובל, מרק עוף, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. מתכונים דומים: פילאף עוף ואורז עם בטטות, Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), ו פילאף אורז עוף פירותי.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף במחבת 5 דקות מפנה פעם אחת, עד חום.
מערבבים אורז בר, צימוקים, שקדים, מרק, שרי, טימין ים במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
מניחים עוף על תערובת אורז.
מכסים ואופים 35 עד 40 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.