פילאף עם ביצים אפויות
פילאף עם ביצים אפויות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינה שוויצרית, עגבנייה רומא, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה די גרוע. נסו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), פילאף אורז אפוי, ו פילאף אורז אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמידה 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים חמאה ובצלצלים לעתים קרובות עד שאלוט משחימים קלות, כ -3 דקות.
מוסיפים תערובת תבואה ומערבבים עד גרגרים קלויים קלות, על 2 דקות.
מוסיפים מרק ומרז ' ורם, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד גרגרים רכים לנשוך, על 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים 1/2 כוס גבינה עם פילאף. באמצעות גב כף, לעשות 4 בארות עמוקות בתערובת. חלק ביצה 1 לתוך כל באר.
להניח פרוסות עגבניות סביב ביצים.
אופים בתנור 400 עד חלבוני ביצה הם אטומים חלמונים יש מרקם הרצוי, על 8 דקות עבור חלמונים נוזליים. כ 3 דקות לפני הביצים מבושלים, מפזרים תערובת עם גבינה נותרת.
השתמש מרית רחבה כדי לגרוף את פילאף וביצים, 1 בכל פעם, ולשים על צלחות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.