פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות
פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות כפתור, פטריות כפתור, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, ו פילאף קוסקוס עם פטריות מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פטריות פורצ ' יני מיובשות ומים רותחים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזל פטריות. דק קוצצים פטריות פורצ ' יני; להפריש.
חום 1 כף שמן ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה על חום גבוה.
מוסיפים פטריות כפתור קצוצות; מבשלים במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני.
מוסיפים פטריות פורצ ' יני, יין, פלפל ושום; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
חום 1 כף שמן ברוטב גדול-מחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים נוזל פטריות שמורות, 2 1/4 כוסות מים, תערובת פורצ ' יני, שעורה, ומלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד שעורה מכרז. קצפת עם מזלג; מערבבים פטרוזיליה.
בזהירות להמיס חמאה ברזל יצוק או מחבת כבדה על חום גבוה.
מוסיפים את פטריות הכפתור החתוכות, ומטוגנים למשך 5 דקות או עד להשחמה. למעלה pilaf עם פטריות מחורצות.