קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות

פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות
פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות כפתור, פטריות כפתור, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, ו פילאף קוסקוס עם פטריות מוקפצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פטריות פורצ ' יני מיובשות ומים רותחים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזל פטריות. דק קוצצים פטריות פורצ ' יני; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חום 1 כף שמן ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פטריות כפתור קצוצות; מבשלים במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
5
מוסיפים פטריות פורצ ' יני, יין, פלפל ושום; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום.
7
חום 1 כף שמן ברוטב גדול-מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים נוזל פטריות שמורות, 2 1/4 כוסות מים, תערובת פורצ ' יני, שעורה, ומלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד שעורה מכרז. קצפת עם מזלג; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
בזהירות להמיס חמאה ברזל יצוק או מחבת כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את פטריות הכפתור החתוכות, ומטוגנים למשך 5 דקות או עד להשחמה. למעלה pilaf עם פטריות מחורצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות