פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות
פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 418 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עגבניות, בשר טנדרלוין צלי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה בקר בצק עלים עם רוטב מדיירה, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון, ו לחם שטוח בגריל עם שום שפשף פילה של בשר בקר, מחית שעועית לבנה ועגבניות מיובשות שמש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שום, שאלוט, עשבי תיבול, שמן, מלח כשר, ו 2 כפיות פלפל, ואז לשפשף בכל רחבי בשר. להשרות בשקית גדולה אטומה, צונן, 1 יום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
לבשל שום בשמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית נמוכה, מפנה מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים עגבניות, טימין, רוזמרין, עלה דפנה, סוכר, 1/4 כפית מלח שולחן, 1/8 כפית פלפל, ו 1/2 כוס מדיירה ומבשלים בזריזות, ערבוב לעתים קרובות ריסוק עגבניות עם מרית גומי חסינת חום, עד עגבניות להתחיל להישבר ושמן מפריד מעט, על 1 שעה.
מחית שום לעגבניות עם מרית, ולאחר מכן מערבבים ב 1/4 כוס מדיירה. להשליך עלה דפנה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
רוסטביף במחבת אפייה כבדה רדודה בגודל 17 על 11 אינץ ' עד למד חום שקורא מיידית מוכנס למרכז החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 120 ° F, 35 עד 45 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 עד 20 דקות (הטמפרטורה של בשר יעלה על 54°, עבור בינוני נדיר).
בינתיים, להוסיף מים הנותרים 1/4 כוס מדיירה כדי תבנית אפייה deglaze מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב גירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים לתוך קונפי עגבניות.
חותכים ומשליכים מחרוזת מבשר, ואז לחתוך בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
Confit, ללא מיצי פאן, יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים ומערבבים מיצי פאן מבשר בקר.