פילה אמנון אפוי פקאן-פרמזן
פילה אמנון אפוי פקאן-פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פילה אמנון אפוי ברוטב בצל צרפתי קל, פילה פורל פרמזן אפוי, ו אמנון פרמזן אפוי.
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה, באמצעות מרק ומים והוספת ברוקולי לנוזל הבישול במשך 5 דקות האחרונות. של זמן בישול האורז.
בינתיים, לשלב אגוזים, גבינה, פטרוזיליה, 2 כף. מיץ לימון ושמן.
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה; להפיץ עם תערובת אגוז.
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים דגים בתערובת אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו