פילה בקלה פריך
פילה בקלה פריך הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, מלח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילה בקלה פריך לשניים, פילה דג פריך, ו פילה שפמנון פריך.
הוראות
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה; להפריש.
לשטוף דגים; להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
הוסף פירורי לחם; הפוך לחלוטין את המעיל שני הצדדים של כל פילה.
תרסיס מחבת גדולה עם תרסיס צלייה; חום 1 דקה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף דגים; לבשל 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F), מפנה לאחר 5 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.