קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פילה בקר מצופה בקפה

פילה בקר מצופה בקפה
בשר בקר מצופה בקפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר מצופה בקפה עם קרם דיז'ון, קפה מצופה בלסמי משך Tenderloin חזיר, ו טנדרלוין בקר מצופה פלפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קפה טחון, 1 כפית מלח, ו 1 1/4 כפיות פלפל; לחץ בעדינות על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מניחים פילה על מתלה מצופה בתרסיס בישול במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ב 500 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300; לאפות tenderloin במשך 20 דקות או עד מדחום רושם 145 (בינוני נדיר) או מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
. בעוד בשר מבשל, מניחים קמח בקערה קטנה; מוסיפים בהדרגה מרק וקפה מבושל, ערבוב עם מקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף שאלוט; לטגן 5 דקות או עד מכרז. מערבבים שום; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים תערובת מרק, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1 כוס (כ 20 עד 25 דקות). מערבבים הנותרים 1/4 כפית פלפל, סוכר חום, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
10
מגישים רוטב עם בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק