פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום
פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 956 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך יין אורז, שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, יין אורז, דבש, 1 כפית שמן שומשום, ואת השום בצלחת רדודה.
מניחים את הפילה בצלחת ופונים למעיל. להשרות במשך 30 דקות במקרר.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות; ניקוז. לזרוק את תפוחי האדמה עם זרעי שומשום, מלח, 3 כפות של שמן צמחי, ואת שמן שומשום הנותרים.
העברה למחבת צלייה מרופדת בנייר אלומיניום או נייר קלף. צלי במשך 25 דקות.
מחממים את השמן הצמחי הנותר במחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
תנו למרינדה העודפת לטפטף מן הפילה ולחתוך אותם במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד השחמה.
העברה לתבנית אפייה וצלי 3 עד 4 דקות לנדירה בינונית. בינתיים, להוסיף את המרינדה הנותרים למחבת. מרתיחים ומבשלים 1 דקה.
מגישים מעל פילה עם תפוחי אדמה ואפונה שלג.