קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

פילה בקר עם סלק וחזרת

פילה בקר עם סלק וחזרת
פילה בקר עם סלק & חזרת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גלגלית סוכר, צ'רביל ועירית, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת, צלוי צלעות בקר עם סלק וחזרת, ו רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים במהירות מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
להעביר צלחת רדוד ovenproof ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. (Dont לשטוף את המחבת; אתה יכול להשתמש בו שוב.) צלוי במשך 35-45 דקות, תלוי כמה טוב אתה אוהב את הבשר שלך מבושל ואת עובי המפרק. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
בינתיים, לקלף את שאלוט, עוזב את השורשים שלמים, וחותכים באורך וחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מחממים עוד 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את השאלוט ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, מסתובבים עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מפזרים את הסוכר גלגלית ומבשלים עוד כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום קצה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את החומץ ואת הנותרים 3 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומשאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
חום שמן צמחי, על 2.5 ס " מ עמוק, במחבת רחבה או ווק. דק לחתוך את הסלק ולפרוס את הפרוסות על מגש מרופד בנייר מטבח. ללטף אותם יבש עם נייר מטבח יותר. בדוק את השמן חם מספיק על ידי הפלה בזהירות פרוסת סלק אם זה מיד עולה על פני השטח מכוסה בועות, השמן מוכן. מטגנים את פרוסות הסלק בקבוצות במשך 2-3 דקות עד שהם מסולסלים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מסננים היטב על צלחת גדולה מרופדת בנייר מטבח ולהשאיר להתקרר.
10
כדי להפוך את ההלבשה, לערבב את כל החומרים בקערה קטנה העונה לפי הטעם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
חותכים את הבשר הקר לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה מאוד, לא סוטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
שים את עלי הסלט בקערה עם שאלוט, לזרוק היטב להפיץ על מגש גדול. סדר את פרוסות הבשר על גבי העלים, כפית קצת רוטב על כל פרוסה כמו שאתה הולך. מפזרים את הסלק טוגנים על המנה ומגישים עם תפוחי אדמה חדשים מטוגנים בתנור (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה