פילה בקר עם פטריות-רוטב יין אדום
בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות-יין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. אם יש לכם שאלוט, יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום, ו פילה בשר בקר בפטריות, חרדל ורוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים סטייקים עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
מוסיפים פטריות בצלצלים למחבת; מטוגנים במשך 3 דקות.
מוסיפים יין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות. מערבבים בגלאס עוף ואת המלח והפלפל הנותרים; מבשלים 1 דקה או עד שגלייס מעורבב לרוטב.