פילה בקר עם פלפל
פילה של בשר עם פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, סטייק פילה בקר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה טוב. נסו פילה סול עם צלפים וגרגרי פלפל ירוק, בקר עם פלפל כתוש, ו רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ 1 1/2 כפיות פלפל, באמצעות פטיש בשר או מערוך. מעיל סיר כבד קטן עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים פלפל כתוש, ומבשלים 1 דקה.
הוסף קוניאק; חום רק עד חם. להצית עם גפרור ארוך; לתת להבות לדעוך.
מוסיפים מרק בשר; מבשלים מעל חום גבוה 5 דקות או עד מופחת בחצי. תניח בצד.
ידית לעטוף של מחבת nonstick קטנה עם רדיד אלומיניום. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סטייק ומבשלים 2 דקות בכל צד. מיד למקם מחבת בתנור.
אופים ב 400 במשך 5 דקות. הפוך סטייק, ומבשל 5 דקות נוספות או במידה הרצויה של doneness.
מניחים סטייק על צלחת הגשה, ולשמור חם, הזמנת טפטוף במחבת.
מוסיפים תערובת מרק מופחתת, מים, ונותר 1/2 כפית פלפל לטפטוף במחבת.
מניחים על חום בינוני-גבוה; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. תערובת מרק כפית על בשר, ומגישים מיד.