פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור
פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1730 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 180 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם זיתים, לחם פריך, תיבול גריל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פילה בקר עם רוטב דובדבן-פלפל שחור, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור גבוה ככל שהוא הולך, 500 מעלות F.
באופן ליברלי מעיל את הבשר עם שמן זית כתית מעולה ותיבול גריל.
מניחים את הבשר על מתלה קלייה או במחבת צלייה ומניחים בתנור. אם אתה מבשל במחבת ללא מתלה, להוסיף התזה של מים למחבת. צולים את הבשר 10 דקות על גבוה ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים 30 דקות יותר. אין לפתוח את התנור במהלך 10 הדקות הראשונות.
הסר בשר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מניחים פלפלים קלויים במעבד מזון ומוסיפים שום, פטרוזיליה, זיתים, מלח ופלפל. הפעל את המעבד וזרם בשמן זית כתית נוספת, על 3 כפות.
חותכים דק בשר נגד תבואה ומגישים עם לחם ורוטב פריך.