פילה דג אפוי פריך
זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 20 . מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמיר, פילה בקלה, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פילה דג אפוי, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד וערפל עם ספריי בישול.
לייבש את הדג עם מגבות נייר.
מפזרים פלפל; העברה למחבת.
מערבבים קרקרים מרוסקים ושמיר בקערה.
מערבבים מיונז, חרדל ומיץ לימון בקערה אחרת.
מורחים תערובת מיונז על גבי פילה.
מפזרים תערובת קרקר על גבי ולחץ בעדינות לדבוק.
אופים עד דגים מבושלים דרך, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו