פילה דג עשב לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 98 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילה סול, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פילה דג עשב, פילה דגים עם חמאת פירות הדר, ו פילה דג לימון חצוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, חצי עשבי תיבול, וחצי המלח.מתבלים את הדגים עם מלח ופלפל נוספים, ואז לדלות בתערובת קמח כדי מעיל, רועד את העודף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים חמאה 1 TBS במחבת גדולה על חום גבוה בינוני ומבשלים דגים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהמחבת.להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף חתיכות חמאה ומבשלים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.