פילה דג פריך עם רוטב לימון Zesty
פילה דג פריך עם רוטב לימון Zesty הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ ליים, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פילה דג פריך, פילה דג אפוי פריך, ו פילה דג אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
על צלחת, מערבבים קמח, לימון-פלפל ומלח. על צלחת שנייה, מניחים פירורי לחם. בקערה, להכות ביצים עם מזלג. מעיל דגים עם תערובת קמח. לטבול לתוך ביצים; מעיל היטב עם פירורי לחם.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
להוסיף דגים; לבשל 3 דקות. בזהירות להפוך דגים מעל. מבשלים על 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.