קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פילה דגים עם זיתים ואורגנו

פילה דגים עם זיתים ואורגנו
וזה לא כזה אדיר. נסו פילה דגים עם זיתים ואורגנו, Filetes de Pescado a La Veracruzana (פילה דגים מטובל בעגבניות, צלפים, זיתים ועשבי תיבול), ו זיתים במרינדה עם לימון ואורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן פילה לצרוב, צדדים עור למטה, עד השחמה היטב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה, צדדים צרובים למעלה, לתבנית אפייה (מחבת מילואים), ולאחר מכן העליון כל פילה עם פרוסת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מוסיפים יין למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים. מרתיחים 30 שניות, ואז שופכים סביב דגים. מפזרים זיתים סביב דגים ואופים, חשופים, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר דגים למגש, ולאחר מכן להקציף מיץ לימון, אורגנו, ו 2 כפות שמן הנותרים לתוך בישול נוזלי בתבנית אפייה. רוטב העונה עם מלח ופלפל וכפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות