פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? פילה דגים עם עגבניות, סקווש, בזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 1298 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 124 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, סקווש קיץ, פילה דגים קשקשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום, פילה דג באגוז בזיליקום, ו פילה דג צלוי עם חמאת בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ארבעה גיליונות נייר קלף 14x12", או רדיד כבד חובה אם צלייה, על משטח עבודה. מחלקים סקווש בין יריעות קלף, הסדרת בצד אחד של גיליון בשכבות דקות.
מפזרים שאלוט ובזיליקום פרוס מעל, חלוקת שווה. פזר חצאי עגבניות סביב סקווש.
טפטוף כל חבילה עם 1 כף. יין ו1 / 2 כף. שמן (להוסיף 1/2 כף. מים לכל אחד אם צלייה). מתבלים במלח ופלפל.
מניחים פילה דגים על גבי כל מנה. העונה עם מלח ופלפל; טפטוף 1/2 כף. שמן על כל אחד. מקפלים קלף על תערובת וקצוות crimp בחוזקה כדי ליצור חבילה אטומה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. לְצַנֵן.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני המשך. מחממים תנור ל 40
מניחים חבילות בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. לחלופין, לבנות אש בינונית בגריל פחם, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.
אופים או דג גריל עד שזה עתה מבושל דרך (קיסם שיניים דקר דרך הקלף יחליק דרך דגים בקלות), כ -10 דקות. בזהירות לחתוך מנות פתוחות (אדים יברחו).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.