פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 225 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חניתות אספרגוס דק, חמאה, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום, פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום, ו פילה תפוז, בייקון ודגי זית.
הוראות
מקום parchmentsquares על משטח עבודה. חמאה בנדיבות חצי של כל קלף מרובע; חצי חמאה העליון של כל אחד עם פילה דגים 1.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; העליון כל פילה עם 3 עלים טרגון, ואז 1 חתיכת חמאה. מסדרים אספרגוס סביב כל פילה דגים; יוצקים 1 כף מיץ תפוזים על כל אחד. מקפלים קלף על דגים ואספרגוס, קיפול וקצוות crimping בחוזקה לאטום ולהקיף מילוי לחלוטין.
מניחים על 2 גליונות אפייה מעוטרים, מרווחים זה מזה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. לְצַנֵן.
אופים מנות דגים 17 דקות. תחליק חפיסות על צלחות ותגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.