קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פילה האדוק שפשף תבלינים על קוסקוס כתום ופטרוזיליה

פילה האדוק שפשף תבלינים על קוסקוס כתום ופטרוזיליה
ספייס שפשף פילה האדוק על כתום ופטרוזיליה קוסקוס הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, גרידת תפוזים, פטרוזיליה flatleaf, וחמאה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום, קפה שפשף חזה בקר עם פטרוזיליה קוסקוס, ו ספייס שפשף פילה דגים עם רוטב חמאה לימון.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את פילה האדוק עם תערובת התבלינים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה האדוקפילה האדוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
שים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים מעל 500ml / -8°l עוז של מים רותחים ולהשאיר להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל בעדינות במשך 5 דקות, עד רך וזהוב שלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום ומערבבים בצנוברים ובסולטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
7
Fluff את הקוסקוס עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הבצל, גרידת תפוזים ומיץ, וחצי פטרוזיליה. מערבבים יחד ביסודיות ומתבלים עם פלפל שחור. עצה לתוך מגש צלייה ולשטח את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גרידה כתומהגרידה כתומה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מסדרים את פילה הדגים על גבי הקוסקוס. לכסות באופן רופף עם חתיכת נייר גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים במשך 15-20 דקות, עד אז הדג צריך להיות מבושל זה תלוי בעובי הפילה. כדי לבדוק, הבשר צריך להיראות אטום פתית בקלות כאשר נדחף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים מיד, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לפילה האדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.