פילה הליבוט מאודה, בסגנון סיני
פילה הליבוט מאודה, בסגנון סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 272 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן שומשום אסיאתי, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 52 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סיני-סגנון מאודה בס, דגים מאודים, בסגנון סיני, ו חציל מאודה בסגנון סיני עם רוטב סויה ושמן שומשום.
הוראות
בקערה מקציפים יחד את הבצל הירוק, רוטב הסויה, החומץ, שורש הג ' ינג ' ר, השמן הצמחי, 1 כף משמן השומשום, הסוכר, משחת השום ופתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בכלי רדוד מסדרים את פילה הליבוט בשכבה 1, יוצקים עליהם את תערובת רוטב הסויה ונותנים לדג לכבוש, מכוסה ומצונן, למשך 30 דקות.
מסדרים ספינת קיטור או מתלה אפייה בקומקום עמוק רחב ומוסיפים מים לקומקום כדי להגיע ממש מתחת למתלה הקיטור. שים צלחת, כמו צלחת פאי זכוכית, בקוטר קטן יותר בגודל 1 אינץ ' לפחות מהקיטור על המתלה והניח את הדג מעל. מביאים את המים לרתיחה.
יוצקים את המרינדה על הדג.
אדים את הדג, מכוסה, מעל המים הרותחים עד שהוא פשוט מתקלף, בערך 12 דקות, ועם כפפות לתנור, הוציאו את ספינת הקיטור מהווק.
מעבירים את הפילטים בזהירות לפלטה מחוממת ומזלפים אותם עם 1 כפית שמן השומשום שנותרה והרוטב שנותר על הצלחת.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.