פילה חזה עוף עם פלפלים אדומים וצהובים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פילה חזה עוף עם פלפלים אדומים וצהובים. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 225 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, חצאי חזה עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזה עוף במרינדת בירה שחורה, חזה עוף עם פלפלים אדומים קלויים, מוצרלן ופסטו, ו חזה עוף עם פלפלים קלויים ומוצרלה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
שים שמן ובצל במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש; מבשלים 10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מוסיפים פלפלים; מבשלים 10 דקות או עד שהפלפלים רכים.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור; מבשלים 7 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים פטרוזיליה, אורגנו וזיתים; מבשלים 1 דקה.
יוצקים תערובת עגבניות לקערה גדולה; להתחמם.
לנגב מחבת נקי עם נייר מגבת; חום מחבת מצופה בישול תרסיס על בינוני-גבוהה חום.
מוסיפים 4 חתיכות חזה עוף; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוציאים מהתבנית; חזור על ההליך עם העוף שנותר.
מחזירים את העוף למחבת; מוסיפים את תערובת העגבניות, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
הערת יין: התאימו את המנה השנייה הזו ליין חריף ודרמטי לא פחות כמו הוולפוליצ 'לה קלאסיקו האינטנסיבית והבינונית של אלגריני (15 דולר), שהיא אולי הוולפוליצ' לה הטובה ביותר באיטליה.