פילה חזיר בגריל
פילה חזיר בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.46 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 631 קלוריות, 94 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 47 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, מלח כשר, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. נסו פילה חזיר בגריל עם אבוקדו-אפרסק סלסה וגוואקמולי עגבניות בגריל, פילה חזיר ממולא מעל כרוב בגריל מטפטף עם ויסקי אפרסק בגריל בורה בלאן, ו פילה חזיר בגריל קריבי עם סלסת אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חתוך את בשר חזיר של כל עודף שומן ועור כסף.
מניחים את גרידת הליים, מיץ הליים, הדבש, המלח ואבקת השום בצנצנת קטנה ומכוסה ומנערים לשילוב.
יוצקים מחצית מתערובת המרינדה לשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר, מוסיפים את פלפל הצ ' יפוטלה ומסתובבים לשילוב.
מוסיפים את שקדי החזיר לשקית ואוטמים, מסירים כמה שיותר אוויר ומניחים בכלי כדי לתפוס נזילות. משרים במקרר למשך 6 עד 24 שעות, מסובבים את השקית באמצע הזמן.
מניחים את המרינדה שנותרה בכלי מכוסה ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מוציאים את השקד מהשקית ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר בזמן הכנת הגריל.
מוציאים את המרינדה השמורה מהמקרר.
מלאו מתנע ארובה גדול בפחם גוש טבעי ואור. ברגע שהפחם אפר ולבן, כ-30 דקות, זרקו את הפחם החם על הסורג הנמוך ביותר של הגריל והתפשטו לשכבה אחידה בעזרת מלקחיים ארוכים במיוחד.
מניחים את סורג הבישול בחזרה על הגריל ומכסים במכסה; מחממים את הסורג לאש בינונית למשך 2 עד 3 דקות.
מברישים את הגריל בשמן צמחי.
מוציאים את המכרז מהשקית ומניחים במרכז הסורג. מחק שקית עם מרינדה. מכסים ומבשלים 12 עד 15 דקות, הופכים כל 1 1/2 עד 2 דקות, עד שהפילה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הקצף מהגריל ומניחים על חתיכה גדולה של נייר אלומיניום כבד מקופל בקצוות ליצירת סלסלה, ויוצקים על המרינדה השמורה. עוטפים היטב ומנוחים 10 דקות.
מוציאים לקרש חיתוך ופורסים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוטיני קולציון קברנה-מלבק. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![רוטיני קולציון קברנה-מלבק]()
רוטיני קולציון קברנה-מלבק
אדום אודם עמוק. צמד זנים ממוצא צרפתי מביא לאדום הרמוני ומאוזן: קברנה סוביניון מספק את אופיו המלא, ומלבק מעניק ניואנסים לתערובת עם טאנינים רכים ומתוקים, ומשפר שילוב ייחודי של טעמים וניחוחות פירותיים.