פילה חזיר בסגנון סיני עם אורז מטוגן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פילה חזיר בסגנון סיני עם אורז מטוגן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 320 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 145 אוהדים. אם יש לכם אורז, רוטב סויה, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אורז מטוגן חזיר סיני, נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, ו בשר בקר וברוקולי Cauli-אורז .
הוראות
מערבבים את מדליונים חזיר עם רוטב סויה חמישה תבלינים; לעזוב כדי להשרות במשך 5 דקות.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל, ואז מטגנים את החזיר עבור 2-3 דקות בכל צד עד מבושל דרך.
יוצקים 150 מ " ל מים רותחים עם דבש ובועה במשך 2 דקות.
מערבבים את הקורנפלור עם קצת מים, מערבבים לתוך הרוטב ומבשלים עד שהוא מתעבה והוא מבריק.
בינתיים, להכין את האורז המטוגן.
יוצקים את הביצה לתוך מחבת לא מקל לעשות חביתה, בישול עבור 2 דקות בכל צד.
הסר, להפשיל, ולחתוך לרצועות דקות.
מוסיפים את האורז למחבת עם אפונה ומערבבים ומטגנים במשך 3-5 דקות עד צנרת חם, ואז בעדינות לערבב דרך חביתה עם בצל האביב תיבול ומבשלים 1 דקות.
מגישים עם חזיר וקורטוב יותר רוטב סויה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Vinan אלישיה לאס Compuertas עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
אדום חזק עם גוונים סגולים. שילוב מדהים בין עוצמה ודיוק. מגלה פרי בשל ואופי מתוק של אוכמניות, שזיף ומרמלדה פירות אדומים. זה מסתובב עם הערות אלגנטיות של פלפל, מפרץ וקינמון. פרי שחור אינטנסיבי, משרעת גדולה ומסומנת כזה. בולט טאנינים בשלים ומשיי שלה ומספק mouthfeel אלגנטי ומורכב. ההזדקנות תשפר את מורכבות היין.אידיאלי כדי להתאים עם בשר שומני, בשר משחק, חריף, מבושל איטי או מנות בגריל.