פילה חזיר מטוגן עם פירות יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 197 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.29 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 11 דקות. גשו לסופר וקנו פחות-מרק עוף נתרן, סיידר תפוחים, תיבול עופות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה תפוחים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פילה חזיר צלוי עם פירות טריים ומיובשים, כבש מטוגן עם דלעת חמאה ופירות יבשים, ו זינפנדל-צלעות טלה מבושלות עם פירות יבשים.
הוראות
1
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח, פלפל ותיבול עופות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 עד 4 דקות עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוציאים חזיר מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מנמיכים את האש לבינונית; להוסיף שמן 1 כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 2 דקות או סתם עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מוסיפים תפוח ו -3 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מחזירים חזיר ומיצים למחבת. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 50 דקות או עד לסיום החזיר, הופכים לאחר 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוציאים חזיר מהתבנית; מכסים ושומרים על חום. מערבבים את יתרת 1/4 כפית מלח ומרווה לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד מעט מופחת. פורסים חזיר, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה