פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות שיטאקי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן פילה חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטריות שיטאקי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, סטייקי פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו פילה חזיר ממולא פטריות מלוחות.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים ופטריות פורצ ' יני.
מסירים מהאש; תן לעמוד 20-30 דקות או עד שהפטריות מתרככות. בעזרת כף מחוררת מוציאים פטריות; קוצצים דק ומניחים בצד. מסננים נוזל השריה דרך מסננת רשת דקה, בהזמנת 2/3 כוס.
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
הסר טפטופים, שמור 2 כפות.
קולים 4 כוסות פטריות שיטאקי בטפטופים שמורים עד שהם רכים.
מוסיפים רוזמרין, מרווה, פטריות פורצ ' יני ו 1/3 כוס נוזל השריית פטריות; מבשלים 2 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את פירורי הלחם, 2 כפות פטרוזיליה ונקניק.
מחממים תנור ל 425*. הפוך חריץ לאורכו במרכז כל פילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח. מכסים בניילון נצמד; משטחים עד 1/4 אינץ'. כדי 1/2-ב. עובי.
כפית מחצית המילוי למטה במרכז כל פילה. סגור צלי; קושרים מספר פעמים בחוט מטבח וקצוות מאובטחים בעזרת קיסמים.
מפזרים כל צלי עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים טנדלוינים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, חשופים, 35-45 דקות או עד מדחום מוכנס חזיר קורא 160*.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, בסיר קטן, הקפיצו את שאריות פטריות השיטאקי בחמאה עד שהן רכות.
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ונותר 1/3 כוס נוזל השריית פטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק]()
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון