אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן פילה חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטריות שיטאקי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, סטייקי פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו פילה חזיר ממולא פטריות מלוחות.
הוראות
1
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; תן לעמוד 20-30 דקות או עד שהפטריות מתרככות. בעזרת כף מחוררת מוציאים פטריות; קוצצים דק ומניחים בצד. מסננים נוזל השריה דרך מסננת רשת דקה, בהזמנת 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
הסר טפטופים, שמור 2 כפות.
6
קולים 4 כוסות פטריות שיטאקי בטפטופים שמורים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
7
מוסיפים רוזמרין, מרווה, פטריות פורצ ' יני ו 1/3 כוס נוזל השריית פטריות; מבשלים 2 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מחממים תנור ל 425*. הפוך חריץ לאורכו במרכז כל פילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח. מכסים בניילון נצמד; משטחים עד 1/4 אינץ'. כדי 1/2-ב. עובי.
כפית מחצית המילוי למטה במרכז כל פילה. סגור צלי; קושרים מספר פעמים בחוט מטבח וקצוות מאובטחים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
מסטיק מנטה
12
מפזרים כל צלי עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מניחים טנדלוינים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
אופים, חשופים, 35-45 דקות או עד מדחום מוכנס חזיר קורא 160*.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
16
בינתיים, בסיר קטן, הקפיצו את שאריות פטריות השיטאקי בחמאה עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ונותר 1/3 כוס נוזל השריית פטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון