קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות שיטאקי

פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות שיטאקי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן פילה חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטריות שיטאקי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, סטייקי פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו פילה חזיר ממולא פטריות מלוחות.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש; תן לעמוד 20-30 דקות או עד שהפטריות מתרככות. בעזרת כף מחוררת מוציאים פטריות; קוצצים דק ומניחים בצד. מסננים נוזל השריה דרך מסננת רשת דקה, בהזמנת 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
הסר טפטופים, שמור 2 כפות.
6
קולים 4 כוסות פטריות שיטאקי בטפטופים שמורים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
7
מוסיפים רוזמרין, מרווה, פטריות פורצ ' יני ו 1/3 כוס נוזל השריית פטריות; מבשלים 2 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את פירורי הלחם, 2 כפות פטרוזיליה ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
מחממים תנור ל 425*. הפוך חריץ לאורכו במרכז כל פילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. פתוח כך שהבשר שוכב שטוח. מכסים בניילון נצמד; משטחים עד 1/4 אינץ'. כדי 1/2-ב. עובי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
כפית מחצית המילוי למטה במרכז כל פילה. סגור צלי; קושרים מספר פעמים בחוט מטבח וקצוות מאובטחים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
12
מפזרים כל צלי עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מניחים טנדלוינים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
אופים, חשופים, 35-45 דקות או עד מדחום מוכנס חזיר קורא 160*.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
16
בינתיים, בסיר קטן, הקפיצו את שאריות פטריות השיטאקי בחמאה עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
17
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ונותר 1/3 כוס נוזל השריית פטריות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
18
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון