פילה חזיר ספרדי עם זיתים
אם יש לכם פלפל, בזיליקום, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר חזיר מזוקק בסגנון ספרדי, פילה חזיר עם תאנים וזיתים, ו פסטו בסגנון טקסס עם בשר חזיר Tenderloin ואורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה, השמטת שומן; להתחמם.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך חזיר) בשקית ניילון גדולה zip-top. לאטום וללחוץ למעיל.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת כבדה גדולה.
מוסיפים חצי חזיר; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר חזיר ממחבת. חזור על הנוהל עם 2 כפיות שמן בשר חזיר שנותר.
מוסיף את החומץ למחבת, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בצל ומרכיבים שנותרו, ומבשלים 8 דקות או עד למכרז. להחזיר חזיר למחבת; לכסות ולבשל 5 דקות או עד התערובת מחוממת היטב. השליכו את עלי המפרץ.