פילה חזיר צלוי במחבת עם תמרינדי-רוטב ברביקיו אננס וחלב חמאה וקסקבל טבעות בצל צ'ילה
פילה חזיר צלוי במחבת עם רוטב ברביקיו של תמרינדי-אננס וטבעות בצל של חלב חמאה וקסקבל צ'ילה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך פילה חזיר, אבקת צ'ילי אנצ' ו, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה, טבעות בצל חמאה, ו טבעות בצל חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ציר עוף בסיר בינוני על אש גבוהה ומצמצמים ל -4 כוסות.
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את אבקות הצ ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הציר המופחת ומביאים לרתיחה, מקציפים פנימה את משחת התמרינדי והסוכר החום.
מוסיפים את האננס ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהאננס רך מאוד, 30 עד 40 דקות.
מניחים את התערובת, בקבוצות, בבלנדר ומסננים לסיר נקי. מבשלים 15 עד 20 דקות עד להפחתה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן זית במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת האנצ ' ו, מלח ופלפל שחור גרוס גס. צורבים היטב מכל הצדדים עד להזהבה.
מכניסים את התבנית לתנור וממשיכים לבשל 8 עד 10 דקות עד שהחזיר פשוט מבושל.
להסיר ולתת מנוחה 10 דקות לפני חיתוך על הטיה. כפית רוטב על מגש, למעלה עם פרוסות חזיר, טפטוף עם רוטב.
בקערת ערבוב שלבו את הקמח, חלב החמאה, הקאיין והמלח לפי הטעם ליצירת בלילה. משרים את הטבעות בצל בבלילה במשך 2 שעות או יותר במקרר. כשמוכנים לטגן, מחממים את השמן ל 375 מעלות פרנהייט, או עד שטיפת בלילה רוחשת. מחפרים את טבעות הבצל בקמח מתובל ומטגנים, הופכים, בקבוצות, עד שהם רכים וזהובים, 3 עד 4 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק]()
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון