פילה כבש מטוגן מתכון עם ריזוטו שמנת מוכן בערך 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מים, אורז ריזוטו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה, פילה שפמנון בפירורי לחם עם צ'ארד שוויצרי מטוגן, ו פילה כבש ממולא פטריות.
הוראות
1
מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים פילה כבש וצורב לשני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כרישה, גזר ושום ערבוב כמה דקות כדי לרכך כרישה, לא מאפשרים ירקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יוצקים מים ויין, מוסיפים מלאי, חומץ בלסמי וחמאה, מערבבים לשלב.מבשלים מעל חום נמוך מאוד במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד כבש רך. להפוך כבש כמה פעמים במהלך הבישול. (אם באמצעות פילה כבש שלם זמן הבישול יהיה ארוך יותר בגלל המשקל.).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר כבש ולשמור חם, להפוך את החום לגבות, לערבב קצת מים עם קורנפלור ויוצקים למחבת, מערבבים עד רוטב מתעבה. (אני משתמש בזה יותר רק כדי לטפטף קצת על הבשר, ולא כמו רוטב, כפי שהוא כבר מלא טעם, כמו ריזוטו.).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים בשר על ריזוטו, לטפטף כמות קטנה של רוטב פאן מעל, העליון עם פרמזן מגולח ומטפטף עם שמן כמהין.ריזוטו.ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים בצל ושום עד שהבצל מתרכך, מוסיפים אורז ומערבבים לחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים מים ויין, מערבבים, מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה, הופכים את החום ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל נספג ואורז מבושל כ -20 דקות. ממש לפני שכל הנוזל נספג מוסיפים עשבי תיבול, מערבבים לשלב.ברגע שהוא מבושל להסיר מחום ולהוסיף גבינות ופלפל לפי הטעם, מערבבים בעדינות עד גבינה יש melted.To
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מניחים ריזוטו במרכז צלחת, פורסים פילה כבש לפרוסות דקות, לטפטף כמות קטנה מאוד של מיץ מחבת שמור, העליון עם שבבי פרמזן וטפטוף עם שמן כמהין.