קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פילה מיניון בוער עם חמאת עירית

פילה מיניון בוער עם חמאת עירית
פילה מיניון בוער עם חמאת עירית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וידידותי ל-fodmap מכיל 888 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -76 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, וארבעה יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, סטייק פילה מיניון, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פילה מיניון עטוף בייקון , פילה מיניון או פויברה ופילה מזרחי על קטאפי פריך עם שרימפס טמפורה .

הוראות

1
מניחים חמאה בקערת ערבוב, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה. קח חתיכת 12 אינץ' של ניילון נצמד והנח אותה על השיש. מורחים את החמאה על מרכז הניילון ומניחים את העירית במרכז על החמאה. משוך את הקצה מעל תערובת החמאה, וצבוט בחוזקה את הקצוות, ואז החזיק את הניילון בחוזקה בכל קצה, משוך את התערובת אליך. זה אמור ליצור צורת נקניק הדוקה. (או דמיינו לגלגל רול סושי) עירית תהיה במרכז מוקפת בחמאה. קשרו קשר בשני הקצוות של גליל החמאה והכניסו למקפיא עד שאתם מוכנים להניח אותו על גבי הפילה המבושל שלכם.
מרכיבים שתצטרך
(סוג הפטריות לבחירתכם)(סוג הפטריות לבחירתכם)
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר
2
מתבלים את הפילטים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(סוג הפטריות לבחירתכם)(סוג הפטריות לבחירתכם)
3
מחממים מחבת על בינוני-גבוה עד שהמחבת חמה ואז מטפטפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב עוף מרוכזיכול רוטב עוף מרוכז
4
מניחים את הפילטים למחבת ומבשלים עד בינוני-רייר, כ-5 עד 7 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב עוף מרוכזיכול רוטב עוף מרוכז
5
מסירים את המחבת מהאש ויוצקים ברנדי למחבת. הטה בזהירות את המחבת לכיוון הלהבה כדי להתלקח. כשהלהבות נשרפות, מוציאים את הפילטים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
יכול רוטב עוף מרוכזיכול רוטב עוף מרוכז
6
מוציאים את החמאה מהמקפיא וחותכים 4 מטבעות דקות ומניחים אחד על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת
7
מגישים סטייקים בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות