קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פילה מיניון ותותים בלסמיים

פילה מיניון ותותים בלסמיים
פילה מיניון ותותים בלסמיים נטול גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח ופלפל, פילה פילה בשר בקר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פילה מיניון מזוגגג בלסמי, פילה מיניון ביין אדום בלסמי הפחתת, ו שיפודי פילה מיניון עם הפחתת בלסמי.

הוראות

1
מערבבים יחד את התותים, סוכר חום וחומץ בלסמי בקערה, ומאפשרים לשבת במשך 1 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים שמן זית בתנור-בטוח, פלדה כבדה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים את הפילה במלח ופלפל משני הצדדים, מניחים בעדינות במחבת החמה, וצורעים כל צד עד משחימים היטב, 1 עד 2 דקות לכל צד. החלק את המחבת לתנור שחומם מראש, ומבשל עד שהם מתחילים להיות המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, כ 10 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את הסטייקים למגש, ואוהל עם נייר כסף לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים מיצי סטייק מהמחבת לסיר קטן. מסננים את התותים וזורקים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את התותים למיצי הסטייק, מביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, וממיסים את החמאה לרוטב, ומטים את המחבת מספר פעמים כדי לשלב בעדינות את החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים כל פילה עם כ 1/2 כוס תותים ומפזרים פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר