קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

פילה מיניון עם תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס

פילה מיניון עם תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס
פילה מיניון עם תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חניתות אספרגוס, אפיית תפוחי אדמה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פילה מיניון קלוי, רוטב יין דובדבנים ופירה שום קל, פילה מיניון ואספרגוס שום, ו פילה מיניון על לובסטר בורסין פירה עם הפחתת מרלו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; מפזרים 1/4 מלח כפית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לזרוק תפוחי אדמה עם שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מסדרים בשכבה אחת בתחתית מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
אופים ב 500 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לקצץ שומן מ tenderloin.
6
מפזרים tenderloin עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הוסף טנדרלוין למחבת ברוילר, מלטף אותו לתערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
8
אופים ב 500 במשך 20 דקות או עד רושמים מדחום 145 (נדיר בינוני) כדי 160 (בינוני), ערבוב תפוחי אדמה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים פילה ותפוחי אדמה על מגש הגשה; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בואו לעמוד 10 דקות.
11
מוסיפים אספרגוס ומים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגישים עם פילה ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים