פילה ממולא במרינדה של בשר בקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פילה ממולאים במרינדה של בשר. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר חום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: במרינדה ובסיר קלוי פילה בקר עם תפוח אדמה מבריק, פילה בקר במרינדה ברוטב חריף Cholula עם טמל ודבק Achiote, ו פילה יען ממולא סרטן / בשר בקר עם רוטב פלפל.
הוראות
לטגן הראשון 3 מרכיבים 1 כפית שמן צמחי חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 10 דקות או עד שכל הנוזל הוא התאדה; מגניב.
מערבבים יחד רוטב סויה ו-5 המרכיבים הבאים.
הפוך 1 אינץ ' עמוק לחתוך לאורך החלק העליון של פילה; תערובת פטריות כפית לתוך לחתוך. לקשור tenderloin עם חוט כותנה במרווחים 1 אינץ'; מקום בצלחת רדודה גדולה.
יוצקים תערובת רוטב סויה על גבי; כיסוי וצינה 2 עד 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מניחים tenderloin על מתלה משומן קלות במחבת צלייה.
הוסף 1 כוס מים למחבת צלייה.
להביא מרינדה שמורה boilin סיר קטן על חום בינוני-גבוה. להרתיח 1 דקה.
אופים tenderloin ב 425 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס עבים חלק רושמים 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני), צולה מדי פעם עם מרינדה שמורות כיסוי עם אלומיניום לסכל את 30 הדקות האחרונות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.