פילה סלמון מבושל עם מיונז גרגיר הנחלים
פילה סלמון עלומה עם מיונז גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, יין, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פילה סלמון מבושל עם מיונז גרגיר הנחלים, פילה סלמון מבושל, ו פילה סלמון מבושל בתנור.
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
שלב 1/3 כוס מים, יין, שאלוט, פטרוזיליה, טימין במחבת גדולה.
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, במחבת; מפזרים מלח ופלפל. מכסים מחבת בחוזקה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד סלמון הוא בקושי אטום במרכז, על 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
להעביר סלמון לצלחת; להשליך תערובת יין. מכסים את הסלמון בניילון נצמד ומצננים עד לקור, לפחות 4 שעות. (מיונז גרגיר הנחלים וסלמון יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ולשמור מקורר.)
מניחים פילה סלמון 1 על כל אחד 6 צלחות.
מגישים עם מיונז גרגיר הנחלים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.