קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

פילה סלמון צלוי בצלייה איטית-יין אדום-לכה

פילה סלמון צלוי בצלייה איטית-יין אדום-לכה
פילה סלמון קלוי-אדום-יין-לכה איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. אם יש לכם ליווי: פלחי ליים, יין, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה לכה, סלמון מצופה לכה, ו סלמון צלוי ברוטב יין לבן.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 107°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ג ' ינג ' ר מגורד דק על חורים קטנים של פומפיה תיבת לתוך מסננת בסדר, ואז להגדיר מסננת על קערה ולחץ על זנגביל כדי לחלץ 2 כפיות מיץ. להביא רוטב סויה, יין, מירין, סוכר חום, ומיץ זנגביל לרתיחה בסיר כבד 3-3 1/2 ליטר. להפחית את החום בינוני ומבשל במהירות, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 1 כוס, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר לקערה, ואז מהיר-צ ' יל על ידי הגדרת קערה גדולה יותר של מי קרח ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות. מערבבים במיץ ליים. שמור זיגוג כוס 1/2 בקערה קטנה להבריש לאחר צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קו 17-על ידי 12 אינץ ' רדוד כבד תבנית אפייה עם רדיד לסכל מעיל עם שמן (1 כף).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מסדרים סלמון, צד העור למטה, באלכסון במחבת, ואז כפית על 2 כפות זיגוג על סלמון, להפיץ אותו באופן שווה עם גב של כף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו לעמוד 5 דקות, ואז כף ולהפיץ עוד 2 כפות זיגוג על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
צלי 15 דקות.
8
הסר מהתנור וזיגוג שוב (השתמש בכפית נקייה בכל פעם), ולאחר מכן צלי 10 דקות יותר. חזור על זיגוג ולהמשיך לצלות עד דגים הוא רק מבושל דרך (אטום), 10 עד 20 דקות יותר (35 עד 45 דקות בסך הכל, בהתאם לעובי של דגים; לבדוק לעתים קרובות לאחר 35 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
העברה עם 2 מריות מתכת רחבות על מגש, ואז מעיל עם שכבה סופית של זיגוג שמור (כ 2 כפות) באמצעות כף נקייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מגישים זיגוג נשאר בצד אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
זיגוג יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.