פילה סלמון צלוי בצלייה איטית-יין אדום-לכה
פילה סלמון קלוי-אדום-יין-לכה איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. אם יש לכם ליווי: פלחי ליים, יין, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה לכה, סלמון מצופה לכה, ו סלמון צלוי ברוטב יין לבן.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 107°.
ג ' ינג ' ר מגורד דק על חורים קטנים של פומפיה תיבת לתוך מסננת בסדר, ואז להגדיר מסננת על קערה ולחץ על זנגביל כדי לחלץ 2 כפיות מיץ. להביא רוטב סויה, יין, מירין, סוכר חום, ומיץ זנגביל לרתיחה בסיר כבד 3-3 1/2 ליטר. להפחית את החום בינוני ומבשל במהירות, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מופחת כ 1 כוס, 45 עד 55 דקות.
להעביר לקערה, ואז מהיר-צ ' יל על ידי הגדרת קערה גדולה יותר של מי קרח ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות. מערבבים במיץ ליים. שמור זיגוג כוס 1/2 בקערה קטנה להבריש לאחר צלייה.
קו 17-על ידי 12 אינץ ' רדוד כבד תבנית אפייה עם רדיד לסכל מעיל עם שמן (1 כף).
מסדרים סלמון, צד העור למטה, באלכסון במחבת, ואז כפית על 2 כפות זיגוג על סלמון, להפיץ אותו באופן שווה עם גב של כף.
בואו לעמוד 5 דקות, ואז כף ולהפיץ עוד 2 כפות זיגוג על סלמון.
הסר מהתנור וזיגוג שוב (השתמש בכפית נקייה בכל פעם), ולאחר מכן צלי 10 דקות יותר. חזור על זיגוג ולהמשיך לצלות עד דגים הוא רק מבושל דרך (אטום), 10 עד 20 דקות יותר (35 עד 45 דקות בסך הכל, בהתאם לעובי של דגים; לבדוק לעתים קרובות לאחר 35 דקות).
העברה עם 2 מריות מתכת רחבות על מגש, ואז מעיל עם שכבה סופית של זיגוג שמור (כ 2 כפות) באמצעות כף נקייה.
מגישים זיגוג נשאר בצד אם תרצה.
זיגוג יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.