פילה סלמון צלוי ברוטב צ'אטני קארי
פילה סלמון צלוי עם רוטב צ'אטני קארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח, פילה סלמון, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. מתכונים דומים: פילה סלמון צלוי ברוטב חריף, דבש צלוי - פילה סלמון מזוגג ליים, ו פילה ברמונדי מהיר צלוי ברוטב פוטנסקה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 1/4 מלח כפית בסיר קטן; להביא לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 8 דקות).
מפזרים סלמון עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.