פילה עוף בפירורי לחם תאילנדי
. נסו אצבעות עוף בפרמזן או פילה, תאילנדי Place Phad תאילנדי עוף תאילנדי חם, ו עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב פלפלים צ ' ילה, בצל ירוק, גרידת לימון ומיץ, 1/2 של כוסברה, רוטב דגים, דשא לימון, מלח, סוכר וחרדל. להתמזג עד חלקה. יש לשטוף את העוף לחתוך לגודל ההגשה המתאים.
מניחים בקערה עם מרכיבים מעורבבים ומקררים במשך 1 עד 4 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בצלחת רדודה או קערה לערבב יחד את פירורי הלחם, כוסברה, גבינה, שומשום ומלח ופלפל לפי הטעם.
הסר עוף מן המרינדה (להיפטר מכל המרינדה הנותרים) להתגלגל בתערובת פירור עד מצופה היטב משני הצדדים.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות (אם תרצה, לטחון עם שמן זית על גבי לגימור פריך) ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות F) במשך 20 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
הערה: אתה יכול לעשות רוטב טבילה על ידי מיזוג 2 פלפלים ירוקים צ ' ילה עם קצת רוטב דגים וסוכר וציפוי התערובת עם כמה זרעי שומשום.