פילה פורל שקדים עם Samphire
פילה פורל שקדים עם Samphire עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1022 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך מעט קמח, חמאה, פסחא 2007: פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל פרמזן אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את samphire בקערה גדולה של מים מתוקים במשך 1-3 שעות, שינוי המים כל חצי שעה בערך (זה כדי להפחית את המלוחות שלה). אני חושב שלי יש כ -90 דקות סבלנות היא לא אחת ממעלותיי הרבות!יש לשטוף ולייבש את פילה פורל. אם יש לך זמן, להסיר את העצמות בסדר עם פינצטה. זה נשמע כמו מטלה אבל זה לא לוקח כל כך הרבה זמן והם קלים למצוא את כל מסודרים בצורה מסודרת בקו ישר עם הקצוות מזדקר עבור תופס קל.טוסט שקדים flaked במחבת לא מקל על חום מתון עד שהם מתחילים להפוך חום בקצוות לצפות בהם מקרוב כי הם לשרוף בקלות!להביא סיר גדול של מים מתוקים לרתיחה מהירה, לזרוק את samphire סחוט בו לכבות את החום.
מחממים מספיק חמאה כדי לכסות בנדיבות את הבסיס של המחבת שלך. מעט אבק פילה דגים עם קמח וכאשר החמאה מבעבעת להניח אותם, העור בצד למטה, במחבת. מבשלים במשך דקה בערך, עד הקצוות הם ורודים חיוורים ומרכז הפילה הוא עדיין בצבע אלמוגים. תהפוך אותם ותבשל עוד 30 שניות.צלחת פורל טפטוף כל פילה עם החמאה שנותרה במחבת, כמו גם שפריץ של מיץ לימון. למעלה כל פילה עם שקדים קלויים ומגישים ליד samphire. אתה יכול לטפטף את samphire עם חמאה, אבל אני פשוט נתתי לי שפריץ של מיץ לימון. בעוד כל זה קורה, אני גם קלוי כמה תפוחי אדמה חדשים בתנור עם שמן זית, שום ורוזמרין אתה יכול לראות אותם ברקע של התמונה שלי.ראה מה כמה בלוגרים אחרים היו לומר על samphire כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן.יותר טעים בשבילך!סלמון מטוגן על כרוב, בטטה ורימון
פילה סלמון חריף עם סלסה עשב טרי
סטייק דלעת אפוי עם גבינה ועשבי תיבול
פילה סלמון אפוי עם זיתים מרוסקים, פטרוזיליה שטוחה ושום
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.