פילה פטיט עם Gorgonzola ורוטב פטריות פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילה פטיט עם Gorgonzolan ורוטב פטריות פורצ'יני. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 205 גרם של שומן, וסך הכל 2116 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פילה מיניון עם חמאת פטריות פורצ'יני, פילה מיניון עם רוטב גורגונזולה, ו פילה צרוב במחבת עם רוטב גורגונזולה-חזרת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מפזרים את שני צידי הבשר במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית בטוחה לתנור בחום גבוה. כאשר השמן חם, בזהירות למקם את הפילה במחבת. מבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 3 עד 4 דקות בצד.
מעבירים את הסטייק לתנור ואופים עד שמדחום הבשר קורא 130 מעלות פ ' עבור מדיום-רייר, כ-5 עד 6 דקות.
הסר את הבשר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ומכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית, היין הלבן, המלח והפלפל וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל מתאדה, כ -5 דקות נוספות.
בינתיים, לשים את Gorgonzola, מיונז, חרדל במעבד מזון לשלב עד חלקה.
להעביר את תערובת Gorgonzola למחבת עם פטריות בצלצלים. מערבבים בעדינות את תערובת הגבינה לתוך תערובת הפטריות.
פורסים את הבשר ומגישים עם מנה של רוטב הגבינה. רוטב שאריות רזרבה לשימוש נוסף.