קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות32
מגזין

פילה פטיט עם Gorgonzola ורוטב פטריות פורצ'יני

פילה פטיט עם Gorgonzola ורוטב פטריות פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילה פטיט עם Gorgonzolan ורוטב פטריות פורצ'יני. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 205 גרם של שומן, וסך הכל 2116 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פילה מיניון עם חמאת פטריות פורצ'יני, פילה מיניון עם רוטב גורגונזולה, ו פילה צרוב במחבת עם רוטב גורגונזולה-חזרת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מפזרים את שני צידי הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
4
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית בטוחה לתנור בחום גבוה. כאשר השמן חם, בזהירות למקם את הפילה במחבת. מבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 3 עד 4 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
5
מעבירים את הסטייק לתנור ואופים עד שמדחום הבשר קורא 130 מעלות פ ' עבור מדיום-רייר, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר את הבשר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט ומבשלים עד חום זהוב ומכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
9
מוסיפים את הקורנית, היין הלבן, המלח והפלפל וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל מתאדה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
10
בינתיים, לשים את Gorgonzola, מיונז, חרדל במעבד מזון לשלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
מיונזמיונז
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
להעביר את תערובת Gorgonzola למחבת עם פטריות בצלצלים. מערבבים בעדינות את תערובת הגבינה לתוך תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פטריותפטריות
שאלותשאלות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
פורסים את הבשר ומגישים עם מנה של רוטב הגבינה. רוטב שאריות רזרבה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בקרבקר