פילה שפמנון איטלקי
פילה שפמנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה שפמנון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה ופסקאטרי דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פילה שפמנון הזהב, פילה שפמנון אפוי, ו פילה שפמנון במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים מחצית מהרוטב ל -11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים דגים על רוטב. למעלה עם הרוטב הנותר.
אופים, חשופים, ב 375 במשך 20 דקות.
אופים 5 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג וגבינה נמסים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לפילה של שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זוכה מדליית הזהב של אלברטינה, שמורת פינו גריגיו של קוונטין, עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה שמורת קוונטין פינו גריגיו יין]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה שמורת קוונטין פינו גריגיו יין
הכי טוב כשמוגשים קר. יין טעים שיש בו טעמים של תפוח, אגס ומלון. ניחוחות פרחוניים של פריחת תפוז.