פילה שפמנון קריאולי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 163 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. אם יש לכם פילה שפמנון, פלפל קאיין, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את טריזי הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. עם כפית ציון 80%, המנה הזו די טובה. נסו פילה שפמנון אפוי, פילה שפמנון טעים, ו פילה שפמנון במרינדה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את היוגורט, הבצל, המיונז, החרדל, הקטשופ, הטימין וקליפת הלימון. מכסים ומקררים עד להגשה. בקערה אחרת שלבו את הפפריקה, אבקת הבצל, המלח והקאיין; משפשפים על שני צידי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
גריל, מכוסה, בסל גריל מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-חמה למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
פילה שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.