פימינטו מקרוני וגבינה
פימיאנטו מקרוני וגבינה דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך גבינת שמנת, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: נגיסות מקרוני עם גבינת פימינטו, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני. בהדרגה לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב התאדה חלב עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
להקציף גבינה, מלח, ו 1/8 כפית. פלפל אדום טחון עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים חזיר, פימיאנטו, ופסטה.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מערבבים יחד דגני בוקר כתושים, 1 כף. חמאה מומסת, ונותר 1/8 כפית. פלפל אדום טחון; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם ברילה סלנטאני.